Γιατί να επιλέξω τη BetΖone ;

Η BetΖone είναι ένα συνδρομητικό site προγνωστικών στοιχήματος , που αποτελείται από επαγγελματίες tipsters , οι οποίοι με τις γνώσεις τους , τα ειδικά προγράμματα με βάσεις δεδομένων και την μεγάλη εμπειρία τους , θα προσπαθήσουν να σας οδηγήσουν στο τέλος της χρονιάς να είστε πολύ πάνω από το αρχικό σας κεφάλαιο. Γινε συνδρομητής και ζήσε την εμπειρία της στοιχηματικής ζώνης.

Πως γίνομαι συνδρομητής ;

Τα βήματα για να γίνει κάποιος συνδρομητής στη BetΖone είναι παρα πολύ απλά. Για να ενημερωθείτε πλήρως πατήστε ΕΔΩ.

Τι είναι το πακέτο Bet Manager ;

Ο Bet Manager είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για τα Ελληνικα δεδομένα, για πρώτη φορά ο κάθε συνδρομητής έχει private επικοινωνία με την ομάδα του betzone μέσω του Bet Manager για την σωστή διαχείριση του στοιχηματικου του κεφαλαίου. Εκτός από τα προγνωστικά που προτείνει ο Bet Manager, ενημερώνει για την στοιχηματική τάση των αγώνων , καθώς και για ότι θέλει να ποντάρει ο συνδρομητής. Ο Bet Manager, είναι μια υπηρεσία περιορισμένης διαθεσιμότητας, δεν θα είναι πάντα διαθέσιμη, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συνδρομητών. Επέλεξε ένα από τα πακέτα Bet Manager, και απέκτησε τον προσωπικό σου βοηθό στοιχήματος στην πορεία για το ταμείο. Επιλέγοντας το πακέτο Bet Manager έχετε πρόσβαση και σε όλα τα προγνωστικά στην σελίδα μας.

Τι πακέτο να επιλέξω ;

Το betzone εχει σταθερά πακέτα, το κάθε πακέτο περιέχει προγνωστικά για όλα τα αθλήματα, live betting , και γενικοτέρα οσο πιο άμεση ενημέρωση για την τάση των αποδόσεων. Το betzone δεν βάζει πολλά πακέτα για να μπερδεύει τους συνδρομητές του , όλη η ομάδα βρίσκεται σε όλα τα πακέτα. Το μόνο που διαφέρει είναι η διάρκεια, και χωρίζετε σε τρια μέρη, στο μηνιαίο πακέτο , το τρίμηνο και το εξάμηνο. Οσον αφορά τον Bet Manager, υπάρχει απάντηση ολοκληρωμένη σε άλλη ερώτηση.

Πως πληρώνω το πακέτο συνδρομής ;

Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική μεταφορά, με PayPal και ηλεκτρονικά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Για παραπάνω πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Είναι απαραίτητο το telegram ;

Η εφαρμογή telegram είναι απαραίτητη για να σας βοηθάει για την πιο άμεση ενημέρωση. Το bot που έχουμε ενσωματωμένο σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σας σε κάθε δημοσίευση στην σελίδα μας. Βέβαια εάν κάποιος δεν επιθυμεί να έχει telegram θα πρέπει να συνδέεται συχνά στην σελίδα για να βλέπει αν έχουμε ανεβάσει τα προγνωστικά μας. Επίσης ο Bet Manager λειτουργεί αποκλειστικά με Telegram.

Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ ενώ έκανα εγγραφή ;

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις εάν ακολουθήσατε σωστά τα βήματα να μην μπορείτε να συνδεθείτε στην σελίδα. Συνήθως οφείλεται στο ότι δεν εμφανίζεται η πληρωμή στο σύστημα μας. Σε περίπτωση τέτοιου προβλήματος παρακαλώ στείλτε μας email στο info@betzone.gr για να το ελέγξουμε , και να το λύσουμε εντός 24 ωρών.

Θα προσφέρετε free tips κάποια στιγμή ;

Στο πλάνο της BetΖone, υπάρχει το σενάριο να δίνουμε κάποια δωρεάν σημεία με τίτλο BET FREE TIPS κάποιες φορές οταν το κρίνουμε απαραίτητο για να βοηθήσουμε κάποια μέλη μας μετα απο ενα ταμείο να αποκτήσουν συνδρομή.

Κάθε πότε θα ανεβάζετε προγνωστικά ;

Προγνωστικά θα ανεβάζουμε ανάλογα με την μέρα και την κίνηση γενικότερα των αθλητικών γεγονότων. Θα υπάρξουν και μέρες που δεν θα ανέβει κάποιο προγνωστικό. Σκοπός μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο επιτυχία , όχι να δίνουμε πολλές προβλέψεις και πιάνοντας μια να θεωρηθεί επιτυχία.

Υπάρχουν σίγουρες προβλέψεις στο στοίχημα;

ΟΧΙ, δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο όσον αφορά το στοίχημα και τον τζόγο. Μην κάνετε το λάθος και εμπιστευτείτε άγνωστες σελίδες που προβάλλονται πως έχουν σίγουρες προβλέψεις, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως θα πάτε ταμείο. Η ομάδα της BetΖone, προσπαθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει και τα εργαλεία στατιστικής να σας προτείνει αυτά τα παιχνίδια που θεωρεί πιο πιθανά για το ταμείο, αλλά κανένας δεν γνωρίζει σίγουρα αποτελέσματα.
BETZONE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. © 2023.
Developed by Nifty.
P